Foglalás
Bezár

Csapatépítő programok

Szállodánk és környezete nagyszerű teret biztosít csapatépítő rendezvényekhez. A csapatépítő rendezvények szervezésében ismert Survive-All csapattal együttműködve különleges beltéri és szabadtéri programokat kínálunk a hozzánk érkező társaságoknak.

Outdoor programajánlataink



AUTÓÉPÍTÉS - LÁDA DERBI


10 fő-100 fő közötti létszám esetén

A résztvevők az első pillanatban kérdően néznek ránk, mit akarunk mi ezzel a rengeteg faanyaggal és szerszámmal. Amint felfedjük a megépítendő tárgy méreteit, formáját és főbb irányelveit, kiderül miről is van szó. Alapvetően egy működőképes autót kell készítenie a csapatoknak a megadott paraméterek alapján. Lehet ez személyautó, kabrió, családi egyterű vagy épp Forma 1-es versenyautó. Az alvázat fából (gerendákból, pallókból) javasoljuk ácsolni, a karosszéria elemekhez kartonpapírt és dekorációs anyagot biztosítunk.

A legfontosabb szabály, hogy az elkészült autó elég stabil legyen és a kategóriájának megfelelő utas mennyiséget elbírja. A gyártás végeztével, amint legördülnek a futó szalagról, rögtön felavatjuk az autókat egy gyorsasági és egy ügyességi versenyen. Ahogy az életben, számít a külcsín és a belbecs is (irányíthatóság, dizájn, kényelem, meghajtás…), no és persze plusz pont ha egyben marad az autó mire vége a versenynek.

Az elkészült prototípusokat a készítőik igény esetén haza is vihetik vagy munkahelyükön kiállíthatják.

KAPJ EL, HA TUDSZ!


kis létszám esetén

Az ismert filmben DiCaprio a rossz fiú, aki mindig az őt kereső rendőr (Tom Hanks) előtt jár egy lépéssel. A film igaz történetet dolgoz fel, a főszereplő hihetetlen kalandokba keveredve menekül. Persze mint a legtöbb esetben, itt is az igazságszolgáltatás győz, a végén elkapják a Rossz Fiút.

Ennél a programnál megrendelőnk nem mindig tudja, hogy jó nyomon jár-e, az adott szituáció, amibe került az megrendezett-e, vagy az élet hozta így. A csapat a legkülönbözőbb kalandokba keveredik, miközben a nyomokat követve próbálja meg elkapni a Rossz Fiút. A program átívelhet egy országrészen, de volt már rá példa, hogy Budapestről indultak a nyomok, és az olaszországi Velencében sikerült elkapni a Műkincsrablót. A játék része lehet barlangtúra, lézerharc, repülés, kriptex fejtés, szabadulás egy lakatlan szigetről tutajjal, a többi maradjon titok… Sok sikert!

COLUMBO NYOMOZ


10 fő-80 fő közötti létszám esetén

Peter Falk hosszú barna ballon kabátja, kopott öreg kis autója, no és a feledhetetlen szivaros visszafordulása mindenki számára ismerős. Ezen a programon a bőrébe bújunk, legalábbis a kerettörténetünk szerint.
A megoldandó bűnügyről eleinte nem sokat tudnak a csapatok, csak egy rövid ismertető áll mindenki rendelkezésére, ami neveket, helyszíneket, információkat tartalmaz.

A résztvevői csapatok bár külön utakon járnak mégis egy közös célért küzdenek, mégpedig azért, hogy elkapják a tettest vagy a tetteseket. Információhoz úgy juthatnak, ha sikeresen teljesítenek egy akadályt vagy tréning feladatot. Ekkor a tréner átnyújt számukra egy kis segítséget. Így lépésről-lépésre haladva szerezhető meg az összes szükséges bizonyíték a szereplőkről, az orvosságos üvegcséről és a gazdag hölgy utolsó estéjének történéseiről. Mint egy kirakós úgy állnak össze az elemek, persze csak ha sikerült mindet begyűjteni.

Ezek után nincs más hátra, mint az, hogy a csapatok megosszák egymással a megszerzett bizonyítékokat és közösen megvitassák az eseményeket, megnevezzék és elítéljék a bűnöst.

Ajánlatot kérek

Indoor programajánlataink



BORKÓSTOLÓ ÉS CHILL


max 15 főig

Jó idő esetén, minden nap, 14:30-16:00 között várjuk borkóstolóra, egy kellemes beszélgetésre, ismerkedésre borvidékeinkkel.

Ajánlatunk:
Kiemelt, 9 féle borválogatásból, tetszőleges 3 kiválasztása ( 1 pohár/1 dl) elfogyasztása
mellé borkorcsolya (zsíros-kenyér, sajt, alma) 4.990.-Ft/ Fő
További tételek 890.-/dl Ft egységáron

  • Bujdosó Irsai Olivér /Balatonboglár
  • Zelna Olaszrizling/ Balatonfüred
  • Bodri Sauvignon Blanc/ Szekszárd
  • Vylyan Kakas Rozé/ Villány
  • Bodri Rozé/ Szekszárd
  • Kislaki Rozé/ Balatonboglár
  • Szászi Rozé/ Badacsony
  • Bujdosó Cabernet Franc/ Balatonboglár
  • Bodri Cabernet Sauvignon/ Szekszárd

*csoportoknak/társaságoknak előzetes bejelentkezéssel kizárólagos privát programként foglalható

AGY (fél) TEKE


10 fő-100 fő közötti létszám esetén, 1,5-2 óra időtartam

Jelenlegi ismereteink szerint az agy jobb és bal féltekéje különböző tevékenységekért felelős. Ebben a játékban mindkettőre szükség lesz! 5-8 fős asztaltársaságok versenyeznek egymással különböző témákban. A kivetített felületről választhatnak kvíz kérdéseket, melyekre a lehető leghamarabb kell választ adni. A csapatok egy nyomógombbal jelzik, hogy tudják a megfejtést. A kérdéseket témakörökbe rendeztük, ezek közül választhat az a csapat, amelyik az előző feladványt sikeresen megfejtette. Választható a ZENE kategória is, ilyenkor a felhangzó zenei részlet címét és előadóját kell megadni.

Játék közben néhány helyre csapat feladatokat rejtettünk (például: Egy perc a ringben játékok, Activity, Proteggtor – leírások az általános ajánlatban), melyek a legkülönbözőbb típusú képességeket dolgoztatják meg, és sokszor vicces helyzeteket teremtenek. A játékokban elért eredmény hozzáadódik a kvíz pontszámokhoz. A kérdéseket kérésre változtatni tudjuk, a cég profil vagy az esemény aktualitása szerint.

EGY PERC A RINGBEN


10 fő-100 fő közötti létszám esetén, 1,5-2 óra időtartam

A népszerű tévéműsorból jól ismert egy perces játékokat játsszuk. A csapatból mindig ki lehet választani azt a játékost, akit a legügyesebbnek tartanak az adott feladatban. A feladatok változatosak: gyorsasági, ügyességi, egyensúlyozós, de van házi munkára igencsak hasonlító is. Természetesen mindez mókás körítésben. Egyszerű játékok, de mégis némelyik nehezebb, mint első pillantásra gondolnánk.

Mindenki drukkol, mindenki izgul és közben mindenki jókat derül a vicces helyzeteken. A verseny végén győztest hirdetünk.

HANGJEGY VADÁSZAT


10 fő-100 fő közötti létszám esetén, 1,5-2 óra időtartam

A Hangjegy Vadászat önálló indoor programként, vagy esti buli indítóként is kiváló. A versenyzőket asztaltársaságokra bontjuk, így kisebb csoportokban kell megfejteniük a feladványokat. Mindig a helyes megfejtést adó csapat választhatja a következő kategóriát, és azon belül az ABC egy karakterét. A karakter mögött egy zenei számot rejtettünk el, melynek a címét és az előadóját kell kitalálni. Az asztalokra vezeték nélküli gombokat teszünk, melyek lenyomásakor az adott asztal, azonosító száma megjelenik a kivetített képen. Így a játékvezető pontosan tudja, hogy melyik csapatot kérdezze először. A lenyomott gombok további sorrendjét is mutatja a rendszer, így helytelen megfejtés esetén a következő asztal próbálkozhat.

A legtöbb helyes megfejtést adó csapat nyer. A kiváló teljesítményt díjjal jutalmazzuk. A programhoz kapcsolódhat karaoke is, vagy folytatódhat a buli egy profi DJ-vel.

Kategóriák: 50’s & 60’s, 70’s, 80’s, 90’s, 2000’s, Napjaink, Magyar, Filmzene, Mix, Titkolt, Mese, DJ Rückie, Mozi

„TISZTA HOLLYWOOD” – FILMFORGATÁS


közepes létszám esetén, 2-3 óraidőtartam

Ez az a feladat, amikor rájön az ember, hogy nem is olyan egyszerű dolog az, amit mindennap lát a tévében. A feladat bizonyos keretet, irányt ugyan szab, de a résztvevők fantáziája szabadon szárnyalhat. A stílust sorsolás útján döntjük el, és a rövid filmnek ennek szabályait követve kell megszületnie. Korlátozott számban jelmezekkel is segítünk még élet hűbbé tenni a jeleneteket.
A filmforgatás általában több csoportban történik. Rengeteg vicces helyzet adódik, melyet később a csapat visszanéz, és közösen él meg, ezáltal fergeteges hangulat alakul ki.

A "Film Akadémia" természetesen díjazza a legjobb munkákat, ötleteket, szereplőket. A díjkiosztó gála méltó megkoronázása ennek az emelkedett hangulatú eseménynek, melyről a filmjeikkel térnek haza a csapatok.

Érdekel az ajánlat

Hírlevél feliratkozás
Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal, az elsők között értesüljön kedvezményes ajánlatainkról!